Det siger kunderne

Udtagelser fra erhvervs- og privatkunder“Tak for de mange flotte foto. De første foto er allerede leveret ud i huset til stor begejstring.”“Nøøj – hvor er det nogle flotte billeder – jeg er især meget begejstret for de billeder, hvor du har taget hele Roskilde og fjorden med. Det er genialt at du har tænkt på det.”“Tusind tak for super flotte billeder, de er HELT fantastiske.”


 
Tak for nu og for et godt samarbejde og ikke mindst for nogle flotte billeder – vi er meget tilfredse.”“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for de fine billeder I har leveret. Det har fungeret upåklageligt.” 
“Først vil jeg lige komplimentere dine fotografier – super fotos Smiley“ 
“Tak for godt samarbejde og fine billeder”"Mange tak for hjælpen med express levering denne gang.
Vi er i øvrigt meget glade for de flotte foto vi modtager hver måned!""Tak for de fremsendte billeder, som var præcis så godt, som vi havde håbet.
Vi har i det hele taget været meget glade for de mange fine billeder af byggeriet i Måløv.""I øvrigt nogle gode billeder du tager i mange forskellige vinkler. Fantastisk vinkel med Kronborg på spidsen og havet i baggrunden.""Tak for hurtig svar og en lang række af fantastiske billeder."


"Tak for billederne. De er rigtigt gode.""Tak for nogle super flotte billeder....får nok brug for dig igen på et senere tidspunkt..................., men indtil videre mange tak for nogle flotte billeder.""God service - jeg anbefaler dig gerne videre til andre."


 
"Jeg takker for de fine billeder gennem byggesagen."
 


"Tusind tak. Flotte billeder.
Per."Nu er Peter og jeg hjemme igen og har set på billederne. De er ikke blot gode, som jeg forventede, men fremragende.

Ole

Premium Joomla Templates